Will in Kate spet v težavah

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanski princ William je žrtvam poplav v Walesu nakazal le 6.000 evrov.
Oglej si celoten članek

"Vojvoda in vojvodinja se zavedata, da ljudi, ki so izgubili svoje domove, čaka dolg, počasen in boleč proces," je sporočil britanski dvor ter v imenu Williama in Kate žrtvam poplav nakazal 6.000 evrov.

To je za navadne smrtnike že zajeten kupček denarja, a ker Will in Kate nista navadna smrtnika in se tako rekoč valjata v denarju, se zaradi "skopega" nakazila številni jezijo. Poudarjajo, da sta si modrokrvneža privoščila počitnice na Maldivih, ki stanejo veliko več kot 6.000 evrov. V slovitem letovišču Cheval Blanc Randheli sta namreč najela zasebno vilo z bazenom, ki na teden stane 8.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.