Will Smith ženo zalotil z Marcom Anthonyjem!

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Will Smith in Jada Pinkett se držita za roke in zaljubljeno smehljata v kamero. A insajderji pravijo, da je vse le igra.
Oglej si celoten članek

Revija In Touch poroča, da naj bi Will Smith sumil, da se med njegovo ženo in njenim soigralcem v seriji HawthoRNe, Marcom Anthonyjem, nekaj plete, zato je ženo nepričakovano obiskal in jo ujel v družbi bivšega moža J.Lo. Sicer ne v postelji, ampak med gledanjem DVD-ja. Na žalost ni znano, kaj točno naj bi Jada in Marc gledala. Risank očitno ne, saj naj bi Will v solzah zapustil hišo.

Will In Jada sta sicer sporočila, da govorice ne držijo, a mediji še vedno poročajo, da naj bi oba že najela ločitvena odvetnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:27 26. Avgust 2011.

    "in njenim soigralcem v seriji HawthoRNe"<br /><br />Seriji se pri nas reče Glavna sestra Hawthorne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.