William in Harry: Žalostno, kako je potekalo snidenje po odkritju kipa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vsi so upali, da se bosta pogovorila …
Oglej si celoten članek

Ko so v četrtek na vrtu Kensingtonske palače odkrili kip princesi Diani v čast, je svet še upal, da bo ta dogodek sprta brata združil, a William in Harry te priložnosti menda nista izkoristila za pogovor. Po pisanju Daily Maila je Harry spil kozarec šampanjca in jo po 20 minutah popihal s slavja, ki je potekala na zunanji terasi palače. 

Brata sta dogodek zelo natančno načrtovala. Na prizorišče sta povabila le peščico izbranih novinarjev, televizijskega prenosa ni bilo …

Bralec z ustnic Jeremy Freeman je ujel nekaj besed, ki sta si jih brata izmenjala pred materinim kipom. Po tem, ko so jima dali napotke, kako naj kip odkrijeta, je William bratu rekel: "Nočem, da gre kaj narobe. Pomembno je, da ga pravilno odkrijeva.“ Harry mu je odgovoril: "Potegniva.“ 

Strokovnjakinja za telesno govorico Judi James je za Daily Star povedala, da je bil trenutek, ko je Harry pogledal brata, Will je sicer pogledal v tla, najbolj pomemben trenutek na dogodku. "Kaže, da bi lahko v prihodnosti le prišlo do čustvene sprave,“ je še dodala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    20:44 3. Julij 2021.

    Nič presunljivega nisem opazil v videu.

  • 11:35 3. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 10:48 3. Julij 2021.

    Nič žalostno. Opravljivec bi se prej moral zavedati kaj bo naredil z obrekovanjem družine. Po toči zvoniti je prepozno!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.