William in Kate: Ganljiva obljuba bolni princesi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
William je moral zavihati rokave, čeprav bi bil verjetno raje pri ženi Kate.
Oglej si celoten članek

Princ William se je včeraj vrnil h kraljevim obveznostim. Kot vemo, se je prestolonaslednik od ženinega posega januarja umaknil iz javnosti in se posvetil družini. Do tega tedna je bil ves čas ob Kate, ki je marca s svetom delila vest, da se bori z rakom, sedaj pa se je za družino začel vsakdan. Otroci so se vrnili v šolo, William na delo.

Včeraj je 41-letnik obiskal dobrodelno organizacijo Surplus to Supper, ki je v enem letu po Surreyu in zahodnem Londonu porazdelila 25 tisoč obrokov. "Briljanten model za trajnosti. Sveža hrana, ki bi sicer šla v smeti, se brezplačno razdeli bankam hrane, šolam, domovom za ostarele, zavetiščem, klubom in verskim organizacijam," so zapisali na prinčevem uradnem Instagram profilu.

Princ je v kuhinji pridno poprijel za delo, ki ga je odložil le, ko so mu predali pisma za Kate. Prestolonaslednika je ta geta globoko ganila. O Kate je tistega dne večkrat tekla beseda. Po besedah ​​Rebecce English, kraljeve strokovnjakinje pri časniku "Daily Mail", je Willa v nekem trenutku nagovorila tudi prostovoljka Rachel Candappa, in ga prosila, naj poskrbi za Catherine ter iz njega izvabila ganljivo obljubo. "Bom!" ji je princ zagotovil. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 19. April 2024.

    Zelo ganljiv prispevek avtorja tračev !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.