William in Kate našla prisluškovalne naprave

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V Kensingtonski palači so našli dve prisluškovalni napravi.
Oglej si celoten članek

Kensingtonsko palačo, ki se lahko pohvali z 20 sobami, so preplavili strokovnjaki za varnost. Princ William in njegova Kate sta namreč v spalnici in jedilnici našla prisluškovalni napravi. Nekateri mediji poročajo, da obstaja velika verjetnost, da so ju za sabo pustili delavci, ki so pred kratkim prenavljali dom slavnega para.

William je zato naročil dodaten pregled več milijonov vrednega varnostnega sistema. Palačo sicer redno pregledujejo, a nepridipravi so očitno našli luknjo v sistemu, kar predstavlja veliko težavo. Če nepridipravi izvejo, kam je namenjen član kraljeve družine, mu lahko grozi ugrabitev ali celo kaj hujšega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    19:53 21. Februar 2013.

    jebemu matr, če se ne raj jebem vsak mesec kako bom poravnal vse položnice kot pa takle življenje, nikol mira, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.