William in Kate objavila družinski video

Foto: Instagram
Foto: Instagram
S posebnim videom sta se zahvalila za podporo.
Oglej si celoten članek

Zakonca Cambridgea sta včeraj praznovala 10. obletnico poroke in objavila prečudovite skupne fotografije, na katerih žarita kot dva zaljubljena najstnika.

William in Kate sta se svojim oboževalcem za vse lepe želje in podporo zahvalila še s posebnim "domačim“ videom, s katerim poskušata svetu pokazati, da so povsem običajna družina.

Par se z otroki, Georgeem (7), Charlotte (5) in Louisom (3), sprehaja po obali in lovi po vrtu, pozneje pa ob ognju jedo sladkorne penice. "Vsem hvala za prijazna sporočila za najino obletnico. Izjemno hvaležna sva za podporo, ki jo je najina družina prejela v desetih letih. W & C,“ sta zapisala ob očarljivem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.