William in Kate poslušala opolzke vzklike

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Nenavadna tradicija. William in Kate sta bila več kot presenečena, ko sta izvedela, kaj so navijačice vzklikale na lokostrelskem turnirju, ki sta ga v Butanu obiskala in se v tem športu tudi sama preizkusila.
Oglej si celoten članek

"Nimaš las. Tvoj nos je zares velik. Upamo, da so tako veliki tudi tvoji spolni organi,“ so vzklikale navijačice na lokostrelskem turnirju, ki sta ga obiskala tudi princ William in Kate.

Ko so kraljevemu paru prevedli, kaj navijačice govorijo, naj bi bila Kate precej šokirana, v Butanu pa se ob takšne besede na turnirjih nihče ne obregne, saj so del tradicije. Moški zapojejo, ko zadenejo tarčo, ženske jih s pesmimi bodrijo, z opolzkimi vzkliki pa poskušajo zmesti člane nasprotne ekipe.

V lokostrelstvu sta se preizkusila tudi William in Kate. Kako sta se ob tem zabavala, si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.