William in Kate prekinila medene tedne

Foto: Žurnal24 Catherine in William naj bi bila že na poti domov. (Foto: Reuters)
Princ William in njegova soproga Catherine, ki trenutno preživljata medene tedne na Sejšelih, se bosta morala zaradi virusa predčasno vrniti domov.
Oglej si celoten članek

Na Sejšelih namreč razhaja virus Chikungunya, proti kateremu žal ni cepiva. Do sedaj je za virusom, ki ga prenašajo komarji, zbolelo več kot sto domačinov. "Zaščitite se lahko le tako, da se ves čas mažete s sredstvi proti insekti, uporabljate mrežo proti komarjem in upate na najboljše," je povedal nek domačin. Simptomi, ki kažejo na okužbo, so močna slabost, bolečina in znojenje.

 

William in Catherine sta se zato odločila, da bosta poročno potovanje zaključila prej, kot sta nameravala. V domovino naj bi se vrnila že jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.