William in Kate: Zato ne bosta imela še enega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To je vojvodinja Kate razkrila v pogovoru z oboževalcem.
Oglej si celoten članek

Vojvoda William in vojvodinja Kate sta se ta teden mudila v Bradfordu, kjer ju je pozdravilo ogromno oboževalcev. Par je bil kljub stresu, ki sta ga pred dnevi z najavo, da se umikata iz kraljeve družine, povzročila Harry in Meghan, odlične volje.

Kate je tam pozdravila tudi svojega velikega oboževalca, 25-letnega Josha Macpalca, ki ima avtizem. Vojvodinji je povedal, da ji je po rojstvu vseh treh otrok poslal voščilnico. Ko jo je vprašal, ali se bo 6-letnemu Georgeu, 4-letni Charlotte in enoletnemu Louisu pridružil še kakšen otrok, mu je Kate odgovorila: "Ne verjamem, da si William želi še kakšnega otroka.“

Kate je sicer zelo podoben odgovor dala tudi lani, ko jo je na Irskem neka mati petih otrok vprašala, ali je na poti četrti otročiček. "Mislim, da bi bil William zaskrbljen,“ se je vojvodinja pošalila.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:41 20. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.