William razvaja Kate

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kate Middleton je razkrila nekaj podrobnosti iz svojega zakonskega življenja na kraljevem dvoru.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja cambriška, Kate Middleton, se je včeraj pridružila osemletnikom in devetletnikom iz neke londonske osnovne šole na kampiranju v naravi, med pogovorom ob ognju pa jim je zaupala tudi nekaj podrobnosti iz svojega življenja v zadnjem letu po poroki s princem Williamom. "Bilo je zelo aktivno, pa tudi nadvse zabavno. Vendar zelo dobro skrbijo zame," je odgovorila na vprašanje, kako se je prilagodila novemu življenju na kraljevem dvoru. Spregovorila pa je tudi o zakonskem življenju s princem. "William je zelo ljubezniv in me tudi razvaja," jim je priznala.

Mladenka je tako tudi tokrat dokazala, da ima občutek za otroke, kar ji bo seveda prišlo zelo prav tudi pri otroku, ki si ga z Willsom želita spočeti še pred prihodnjim poletjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.