William udaril mimo: Kate tega darila nikoli ne bo pozabila

Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Vojvodinja Kate danes praznuje 40. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Vse najboljše Kate! Vojvodinja Cambridgea danes praznuje okroglih 40 let. V galeriji si lahko ogledate nekaj Katinih najbolj zabavnih posnetkov in tudi nekaj fotografij iz časov, ko še ni bila članica kraljeve družine.

Kate je 30. rojstni dan obeležila v krogu družine, tako bo verjetno tudi letos. Princ William se bo tokrat zagotovo potrudil z darilom. Pred časom je povedal, da Kate še vedno ni pozabila enega od prvih rojstnodnevnih daril, ki ga je dobila od njega. "Bilo je na začetku najine zveze. Kupil sem ji daljnogled. Še zdaj me na to spominja. /.../ Ni se dobro odvilo … Iskreno, ne vem, zakaj. Zdela se mi je dobra ideja.“

Kate je po horoskopu kozoroginja. Astrologi pravijo, da ženske, ki so rojene v teh znamenjih, obožujejo starinske stvari in tudi knjige. Ne kupujte jim zadev, na katerih se bo nabiral prav. Vesele bodo uporabnih stvari, sveč, delikates, tako kot tudi kozmetičnih izdelkov. Najbolje bo, da jo vprašate, česa si želi, saj ima zelo izbran okus.

Kozoroginje veljajo za tradicionalne in močne ženske, za stare duše. Navzven mnogokrat dajejo hladen vtis, v resnici pa so zelo čustvene, a tega ne pokažejo. Pogostokrat se morajo naučiti jasne komunikacije, zanje je značilna tudi melanholija in sarkazem. Kozoroginje obožujejo red in rutino. Resne in osredotočene na delo se morajo naučiti, kako se na pravilen način sprostiti in pozabavati. Celo njihove počitnice so do potankosti načrtovane.

Kozoroginje so zelo resne tudi na področju ljubezni. Ko stopi v zvezo, razmišlja dolgoročno in bo naredila vse, da bosta ostala skupaj za vse čase. Od vas bodo zahtevale iskrenost in neposredno komunikacijo. Ne pozabite, da se pod njeno na videz trdo kožo skriva romantično srce, ki hrepeni po komplimentih in sladkih besedah, saj mora občutiti, da je zaželena. 

V postelji bo rada pokazala svojo divjo plat. Ker pa je večji del dneva ona glavna, bo v spalnici rade volje partnerju prepustila vajeti.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:18 10. Januar 2022.

    Mogoče zato, ker ni bil Swarowski?

  • 00:31 10. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.