Williamova misija se ni končala srečno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Že ena prvih reševalnih misij britanskega princa Williama se ni končala srečno.
Oglej si celoten članek

Princ William, ki je pred nekaj dnevi nastopil službo pilota reševalnega helikopterja, je moral že zelo hitro spoznati, da vsem pomoči potrebnim ne bo mogel pomagati.

Williamovo ekipo so poklicali v mestece Wisbech, kjer se je na ulici zgrudil neki moški. Čeprav so reševalci na kraj dogodka prispeli zelo hitro, pa moškemu ni bilo več pomoči. Umrl je v bolnišnici.

Zelo žalosten začetek kariere, na katero se je William toliko let pripravljal ... "Izobraževanje je zahtevalo veliko energije in potrpežljivosti. Sedaj sem pripravljen. Dela se veselim,” je pred kratim povedal simpatični princ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.