Williams v filmu napovedal svojo smrt

Foto: Profimedia robin williams Foto: Profimedia robin williams Foto: Profimedia robin williams Foto: Profimedia robin williams
Hollywoodskega zvezdnika Robina Williamsa se bomo spominjali po mnogih nepozabnih vlogah. Veselite pa se lahko še petih novih filmov. V enem je Williams napovedal svojo smrt ...
Oglej si celoten članek

Decembra bo v kinematografe prišel Noč v muzeju 3, v katerem Williams igra figurico nekdanjega ameriškega predsednika Theodorja Roosevelta. Tokrat se bo Ben Stiller moral boriti za magično moč, ki prebivalce muzeja ohranja pri življenju.

V ZDA bo ob istem času štartala tudi komedija Merry Friggin Christmas. Williams igra dedka, ki se s sinom odpravi na nočno potovanje, ker je ta doma pozabil vsa darila za družino.

Boulevard je svojo premiero doživel že na filmskem festivalu Tribeca, kdaj ga bodo poslali v kinematografe, pa še ni znano. Williams v filmu igra bančnika, ki je srečno poročen, dokler ne spozna mladeniča, zaradi katerega se začne spopadati s svojo skrito homoseksualnostjo.

Na znanstvenofantastično komedijo Absolutely Anything bo treba počakati do leta 2015. Williams je v filmu glas posodil psu, ki bo po mnenju režiserja Terryja Jonesa "vsem igralcem ukradel šov“. Zgodba sicer govori o učitelju, ki mu vesoljci podarijo nadnaravne moči.

Tiste, ki poznajo scenarij filma The Angriest Man in Brookly, je Williamsova smrt verjetno še dodatno šokirala. V tem filmu je Robin namreč izjavil: "Na mojem nagrobniku bo pisalo 1951-2014.“ In tako je tudi bilo … Film sicer govori o koleriku, ki mu zdravnica pove, da bo kmalu umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.