Williamsov oče poročil sinovo vrstnico

Foto: FameFlynet Pete Conway in Melanie Mills Foto: FameFlynet Pete Conway in Melanie Mills Foto: FameFlynet Pete Conway in Melanie Mills Foto: FameFlynet Melanie Mills Foto: FameFlynet Melanie Mills Foto: FameFlynet Ayda Field Foto: FameFlynet Ayda Field Foto: FameFlynet Ayda Field
Oče Robbija Williamsa Pete Conway se je včeraj poročil s petindvajset let mlajšo Melanie Mills.
Oglej si celoten članek

Pete Conway (64)  se je včeraj  poročil z Melanie Mills, ki je, prav tako kot njegov sin Robbie Williams, pred kratkim dopolnila 39 let. Poroka je potekala na Robbijevem posestvu v Wiltshiru, udeležili sta se jo tudi Williamsova  žena Ayda Fild in njuna sedem mesečna hčerka Theodora Rose Williams.

Prav Robbie pa je tisti, ki je zakrivil ljubezen med Južnoafričanko in očetom, saj je Melanie ena izmed vodij dobrodelne organizacije Donna Louise Trust, katere skrbnik je prav Robbie.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.