Williamsovo ženo zaslišali zaradi spolnih praks

Foto: EPA
Foto: EPA
Vdova igralca Robina Williamsa je morala odgovarjati na vprašanja o spolnih navadah.
Oglej si celoten članek

Iz poročila mrliškega oglednika je razvidno, da so Susan Schneider, ženo pokojnega Robina Williamsa, zaslišali glede spolnih praks para. Zanimalo jih je namreč, ali je bil igralec naklonjen avtoerotičnim spolnim praksam, kar pa je vdova zanikala.

Igralec je leta 2009 zaigral v filmu World's Greatest Dad, v katerem sin njegovega lika umre, potem ko se obesi med avtoerotično igrico. Schneiderjeva je dejala, da ga je prizor, v katerem odkrije sinovo truplo preganjal. V poročilu je zapisano, da je bil prizor zanj "zelo težak in čustven“

Poročilo še navaja, da je na dan igralčevega samomora Susan želela videti moža, preden so ga odpeljali in da je ob njegovemu truplu molila. Obdukcija je pokazala, da v telesu pokojnika ni bilo alkohola in drog. Našli pa so sledi dveh antidepresivov in odkrili znake demence. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.