Williamu in Kate ukradli drevo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Drevo, ki ga je v čast princu Williamu in njegovi Kate ob poroki posadila Camilla, je neznanec ukradel.
Oglej si celoten članek

Drevo je bilo izkopano iz zemlje na pokopališču St Mary's v Tetburyju, ki je le nekaj kilometrov oddaljen od domovanja princa Charlesa in Camille. Policija je sporočila, da so neznanci izkopali približno 180 centimetrov visoko drevo konec novembra. Po besedah tiskovnega predstavnika policije bodo v primeru uspešnega odkritja storilcev, tistemu, ki bi lahko pomagal s kakšno informacijo, dali nagrado. 

Camilla je drevo posadila nekaj dni po poroki Williama in Kate. Drevo je zaradi svoje posebne razvejanosti dobilo vzdevek "poročna torta". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.