Willis pokazal svojo ljubko hčerkico

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bruce Willis in njegova soproga Emma sta prvič pokazala svojo šest tednov staro malčico.
Oglej si celoten članek

Soproga 57-letnega igralca Brucea Willisa, 33-letna Emma Heming-Willis, ki je na začetku aprila rodila hčerkico Mabel Ray, je na svojem Twitter profilu objavila prvo fotografijo njune ljubke malčice. "Prekrasen dan v Budimpešti z ljubeznima mojega življenja. Mabel in očka spravljata drug drugega v dobro voljo," je zapisala poleg objavljene slike, na kateri nasmejani Bruce nežno drži dojenčico v naročju.

Mabel je že četrta hčerka za Willisa, ki ima že od prej iz zakona z Demi Moore 24-letno Rumer, 20-letno Scout LaRue in 18-letno Tallulah Bell.

Družina Willis je trenutno v glavnem mestu Madžarske, kjer igralec snema peto nadaljevanje filma Umri pokončno.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.