Willisova hči bo pohitela s poroko, da jo bo lahko pospremil do oltarja

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Tega si želita tako oče kot hči.
Oglej si celoten članek

Tallulah Willis, hčerka legendarnih igralcev Demi Moore in Brucea Willisa (67), bo pohitela s poroko, saj si želi, da bi bil njen oče lahko na slavju polno prisoten in jo pospremil do oltarja. Willis se zaradi možganske bolezni afazija, ki prizadeva sposobnost komuniciranja, namreč odpravlja v pokoj, kot je konec marca sporočila njegova družina.  

Tallulah (28) se je lansko leto zaročila z režiserjem Dillonom Bussom (33), s poroko pa bosta pohitela, saj si bodoča nevesta najbolj na svetu želi, da je oče prisoten na poroki in dovolj močan, da jo pospremi do oltarja, poročajo ameriški medije. Tega si želi tudi Bruce, zato vse napore usmerja v ta cilj. Da bi bil čim bolj pri močeh, se ukvarja s športom in se zdravo prehranjuje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.