Willow je naslednja Rihanna

Foto: Žurnal24 Willow se tako kot njena mama Jada (levo) v otroštvu oblači kot rock zvezda.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Osvojila je že modni svet, zdaj pa je na poti na glasbene lestvice. Willow Smith je s svojo prvo skladbo Whip My Hair na poti, da postane naslednja Rihanna.
Oglej si celoten članek

Veliko mlajša je od Justina Bieberja, pa vendar že prava glasbena zvezda. 9-letna Willow Smith gre s svojo prvo skladbo Whip My Hair po sledeh svojih slavnih staršev Willa Smitha in Jade Pinkett Smith. Prav slednja se je v mladosti oblačila kot rock zvezda, ambicioznost pa ji je na koncu prinesla grammyja in nominacijo za oskarja.

Nad njenim vokalom naj bi bil navdušen tudi Jay-Z. Menda celo tako zelo, da razmišlja o tem, da bi mlado pevko povabil k svoji založbi Roc Nation.

Ali se Smithovi hčerki obeta glasbena kariera, lahko presodite sami v pripetem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.