Willow naj bi bila nova Annie

Foto: Žurnal24 Willow Smith
Willow Smith, hčerka Willa Smitha, naj bi postala zvezda ponovne uprizoritve klasičnega muzikla Annie.
Oglej si celoten članek

Willow Smith naj bi odigrala vlogo deklice v sirotišnici Annie v ponovni uprizoritvi znamenitega istoimenskega muzikla iz leta 1982. Njen oče Will Smith naj bi že raziskoval to možnost, medtem ko naj bi se z raperjem Jay-Z-jem dogovarjali, da bi sodeloval pri glasbi za film, poroča Variety. Jay je z malo Willow sodeloval že pri njenem ustvarjanju uspešnega singla Whip My Hair.

Desetletna Willow je pred kratkim povedala, da ji je oče v vlogi Willa v humoristični seriji Princ iz Bel Aira zelo všeč. "Gledala sem ga v Princu iz Bel Aira – bilo je zelo smešno, zelo sem se nasmejala. Njegove besede, oblačila in šale so se mi zdele res smešne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.