Willow šolo zamenjala za glasbo

Foto: Žurnal24 Willow Smith
Desetletna Willow Smith zaradi glasbe popušča v šoli. Velih navdih pa je dobila pri očetu in materi.
Oglej si celoten članek

Hči Willa in Jade Pinkett Smith, desetletna Willow, je priznala, da je zaradi svoje glasbene kariere nekaj časa manjkala pri pouku.

Odkar se resno posveča glasbi, ima težave pri matematiki. "Večinoma mi pomaga inštruktor, a ponavadi toliko delam, da se nimam časa učiti. Najhuje je pri matematiki, saj so vsi učenci, ki so v šoli, veliko pred mano," pravi.

Njena prva skladba z naslovom Whip My Hair je postala velika uspešnica. Odločila se je, da bo postala glasbena producentka, potem ko je oče v eno od svojih pesmi dodal njene glasove. S svojo mamo in njeno skupino Wicked Wisdom pa je bila tudi na turneji in se čisto navdušila.

Willow, ki je podpisala pogodbo z založbo Jay-Zja, še pravi: "Ko sem imela štiri leta, sem posnela pesem z očetom. Povedala sem le nekaj besed, ampak bilo je super. Pisala bom pesmi, da bom navdušila ljudi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.