Winslet: Bond bo

Foto: Žurnal24 Daniel Craig se očitno še ne bo poslovil od Bonda. (Foto: Continental)
Novi Bond. Snemanje naj bi se začelo prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Če gre verjeti Kate Winslet, nekdanji ženi režiserja Sama Mendesa, 23. film o Jamesu Bondu kljub govoricam o koncu franšize vseeno bo.

Igralka je namreč izjavila, da bo Mendes novo nadaljevanje o agentu 007, ki ga igra Daniel Craig, začel snemati konec naslednjega leta, za vlogo negativca pa si s producenti menda ogleduje britanskega igralca Simona Russlla Beala.

Kate Winslet je ob tem povedala tudi, da se bo zaradi snemanja novega dela bondiade z otroki preselila v London, vendar sama pri filmu ne bo sodelovala. Uradne potrditve o nadaljevanju še ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.