Woodyjevemu Rimu z ljubeznijo

Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo Foto: Kolosej Rimu z ljubeznijo
Z današnjim dnem v kinematografe prihaja komedija Rimu z ljubeznijo (To Rome with Love) Woodyja Allena.
Oglej si celoten članek

Priznani ameriški arhitekt John (Alec Baldwin) med počitnicami v Rimu v nekdaj domači soseščini sreča Jacka (Jesse Eisenberg), mladeniča, v katerem vidi sebe. Ob opazovanju fanta, ki se do ušes zaljubi v Monico (Ellen Page), spogledljivo prijateljico njegove punce Sally (Greta Gerwig), John podoživi eno najbolj bolečih romantičnih epizod v svojem življenju.

Na drugem koncu mesta upokojeni operni režiser Jerry (Woody Allen) med obiskom italijanskega zaročenca svoje hčerke Hayley (Alison Pill) spozna, da je njegov oče, ki sicer dela kot pogrebnik, izjemno nadarjen operni pevec, kar želi izkoristiti za oživitev lastne kariere. Za dodatne zmešnjave poskrbi domačin Leopoldo (Roberto Benigni), ki se čez noč iz povsem običajne in dolgočasne osebe spremeni v eno najbolj poznanih in obleganih osebnosti v Italiji.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ali Planetu Tuš v Mariboru in Celju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.