Wow, Sukijina mama je res prava carica, to je njen poklic!

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Sukinina mama Maša ima zelo zanimiv poklic.
Oglej si celoten članek

V zadnji oddaji Sanjskega moškega smo spoznali mamice štirih deklet, med drugim tudi Sukijino mamo Mašo. Svetlolaska je svoji mami zabičala, da mora Blaža vprašati več stvari. Ker je njun odnos precej površinski, Suki zanima, kaj si Blaž misli o njej. A z mamino pomočjo tega ni izvedela ... Maša je večino časa le odgovarjala na Blaževa vprašanja, kar je Suki ujezilo. Ko sta se spet videli, jo je vprašala, zakaj ni bila bolj zgovorna. "Po resnici povedano nisem zadovoljna s pogovorom med Blažem in mamo, ker je bila moja mama živčna in ne vem, zakaj. Veliko nastopa na televiziji, veliko govori, res je pametna. Z Blažem je bila pa živčna," pa je povedala v kamero.

Zanimalo nas je, s čim se Maša ukvarja, da je veliko v medijih. "Moja mama je arheologinja, ima naziv doktor znanosti in lani je imela tudi svojo prvo razstavo v Ameriki," je za naš medij povedala Suki, ki ji je v resnici ime Ana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:58 27. November 2022.

    Če je arheologinja, kakšno razstavo je imela? A je pol kiparka, slikarka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.