Yu Go! godba kot se šika

Foto: Žurnal24 Rajali boste ob Lakinih naivno iskrivih komadih, kot so Piškila, Medjed, evroviz
Yo Go? Prav ste slišali, Yu Go! Po krajšem predahu bo na odru v Kinu Šiška vroče tudi v novem letu. Tokratna jugo godba v družbi skupin Laka, Bei the fish in Miss.Bee. Start ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

V prestolnici se bo nocoj zgodil prvi veliki nastop Elvirja Lakovića - Lake, ki s skupaj s sestro Mirelo in nabritim bendom predstavlja trenutno najbolj izviren in odštekan pop na Balkanu.

Poleg njega bo nastopil tudi makedonski bend Bei the fish s samosvojo mešanico sodobnega elektro popa in akustičnih instrumentov s pridihi makedonske in mediteranske muzike ter kranjska zasedba Miss.Bee, ki je s svojim alter popom in tremi albumi zaznamovala minulo desetletje slovenske glasbene scene.

Startna lista:
21.30 Miss.Bee
22.30 Bei the fish
23.30 Laka
DJ-spremljava: DJ Brat in DJ Sestra

Cena vstopnice vas bo danes stala 12 evrov.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.