Z Bieberjevimi testisi hotel zaslužiti 5.000 dolarjev

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Morilec, ki je nameraval zadaviti in kastrirati najstniškega idola Justina Bieberja, je na sodišču priznal, da je hotel testise pevca prodati za pet tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Obsojeni morilec Dana Martin in njegov nekdanji sojetnik Mark Staake sta pred dnevi načrtovala umor Justina Bieberja, a so ju policisti k sreči pravočasno aretirali. Moška sta priznala, da sta hotela mladega pevca in njegovega telesnega stražarja zadavati, Justina pa še kastrirati in vsak njegov testis prodati za 2.500 ameriških dolarjev (približno 1.888 evrov).

Na sodišču so pojasnili, da je Martin Bieberja hotel umoriti zato, ker je slaven, sčasoma pa se je vanj zaljubil. Večkrat se je hotel tudi dopisovati z zvezdnikom, a se Justin nikoli ni odzval na njegova pisma. To je Martina zelo razjezilo, še posebno pa ga je zbodlo dejstvo, da je sam ničé, ki "gnije" v zaporu. Ko so ga pogojno izpustili, je zato takoj začel načrtovati Bieberjevo ugrabitev in umor.

Justinov menedžer Scooter Braun je ob tem pojasnil, da so nemudoma poostrili varnostne ukrepe. "Na vsak način bomo zaščitili Justina in njegove oboževalce."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.