Z bučko se je rešila medveda

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ženska iz ameriške države Montana se je iz oči v oči srečala s črnim medvedom, pred hujšim napadom mrcine pa se je rešila z bučko.
Oglej si celoten članek

Do srečanja je prišlo po polnoči, ko je ženska spustila pse na dvorišče hiše. Psi so opazili medveda, ki je z bližnjega drevesa jedel jabolka in ga preplašili. Medved je pritekel do vhodnih vrat hiše, kjer je napadel dvanajstletnega ovčarja. Ženska je v paniki medveda brcnila z nogo, mrcina pa jo je s šapo prijela za nogo in ji razparala hlače. Iznajdljiva ženska pa ni dolgo čakala, da vrne udarec. S tal je vzela bučko in ga z njo udarila po glavi. Medveda je udarec presenetil, tako da je pobegnil. Ženska in psi se v incidentu niso huje poškodovali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.