Z diamanti praznovali tudi naši estradniki

Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch Foto: Bruno Sedevčič in Katja Kodba slowatch
Vse se je začelo s preprosto trditvijo: Diamanti so najsrečnejši, ko so svobodni!
Oglej si celoten članek

In od takrat je minilo že 40 let. In ker so štirideseta nova trideseta, kot je poudarila voditeljica večera Lorella Flego, je ikonična kolekcija Chopard Happy Diamonds v najlepših letih. Seveda se spodobi, da tako pomembno obletnico obeležimo. In so jo, iskrivo, veselo in predvsem sproščeno v pravljični dvorani hotela Antiq Palace.

Chopard je sinonim za estetiko, dovršenost in glamur. In takšen je bil tudi večer.

V ospredju so bili lesketajoči diamanti, ki jih nikoli ni preveč. Samo za ta dogodek je z Dunaja prispela čudovita, dihjemajoča kolekcija Happy Diamonds, ki je navdušila goste, ljubitelje lepega, mode in lesketajočih se diamantov.

Veseli diamanti (kolekcija Happy Diamonds) pa so prav gotovo posebna zgodba o uspehu. Ker plešejo, se premikajo, tvorijo svojo lesketajočo zgodbo in nas nikoli ne dolgočasijo. Kolekcija Happy Diamonds še nikoli ni bila tako razigrana, tako mladostna in tako ženstvena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.