Z golobom tihotapila mobilnik

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neka Brazilka je z golobom poskušala v zapor pritihotapiti mobilnik.
Oglej si celoten članek

Wagner Machado je v zaporu v brazilskem mestu Porto Alegre pristal zaradi preprodaje drog. Njegovo 21-letno dekle Cristielli Mansa ga je tako pogrešalo, da je poskušalo z golobom v njegovo celico pritihotapiti mobilnik.

Golob je sicer preletel tri metre visoko ograjo, a se je nato od izmučenosti zgrudil, in to tik pred varnostnikovim avtomobilom.

Pazniki so takoj pregledali območje okoli zapora in našli Cristielli, ki je bila v družbi nekega moškega. Ta je v rokah držal še enega goloba, ki je imel na krilih pritrjen "nahrbtnik" z baterijo.
Policija je oba zaradi mučenja živali in poskusa tihotapljenja predmetov v zapor aretirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.