Z grožnjo do dobrodelnosti

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Slavne pevke in pevci bodo ukinili svoje profile na socialnih mrežah, vse dokler se ne zbere dovolj denarja za otroke v Indiji in Afriki.
Oglej si celoten članek

Pevci Alicia Keys, Lady Gaga in Justin Timberlake so prvi med zvezdniki, ki so najavili, da bodo ukinili svoje profile na Facebooku in Twitterju, dokler se v Alicijinem skladu Keep a Child Alive ne nabere milijon ameriških dolarjev. S tem denarjem bi namreč pomagali otrokom v Afriki in Indiji, ki imajo aids.

Zvezdniki želijo s kampanjo pritegniti pozornost in dvigniti zavest o bolezni. Za kampanjo je omenjena trojica posnela tudi videospot, v katerem bodo v enem od prizorov ležali v leseni krsti in tako simbolično prikazali smrt socialnih mrež.

"Ljudi je treba šokirati, da se prebudijo. Ne gre za to, da jim je vseeno ali ne želijo česa narediti, a o tem ne razmišljajo na tak način,"
pravi Alicia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.