Z igralko je vse huje

Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid
Kdaj si bo nehala zatiskati oči in si poiskala pomoč?
Oglej si celoten članek

Zvezdnico filma Ameriška pita, Taro Reid, so paparaci ujeli v družbi njenega novega fanta, podjetnika Teda Dhanika. Par je zapuščal restavracijo, v kateri Tara verjetno ni "pospravila“ celega krožnika.

42-letnica je še vedno izjemno koščena, a trdi, da nikoli ni imela motenj hranjenja in da je to njena naravna teža. "Sem suha. Ljudje so debeli, a jih ne napadamo vsakič, ko zapustijo hišo. /.../ Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža in ljudje bi me morali pustiti pri miru,“ je povedala Tara.

Tisti, ki igralko spremljajo že več let, vedo, da to ne drži. Tara je bila v Ameriški piti namreč precej bolj okrogla, kot je sedaj. Celo priznala je, da je šla na liposukcijo trebuha in zadnjice, kar je na koncu obžalovala, saj posega nista uspela in popolnoma iznakazila njeno postavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:38 27. November 2017.

    Še ena kateri je ogledalo uničilo življenje.

  • 09:49 27. November 2017.

    'Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža ...' Mogoče ima pa trakuljo in / ali gliste?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.