Z iPadom po dogodkih v Ljubljani

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Nova aplikacija za iPad, ki uporabnikom svetuje, kje se lahko zabavajo v prestolnici.
Oglej si celoten članek

Slovensko podjetje Kolektiv je izdelalo aplikacijo za iPad Wazapp oziroma napovednik, ki vsak dan izbere devet najboljših dogodkov, ki se bodo zgodili v Ljubljani. Kot so pojasnili v Kolektivu, so dogodki predstavljeni s kakovostnimi opisi, visokoresolucijskimi fotografijami in videoposnetki, kar jih ločuje od drugih napovednikov, ki stavijo predvsem na količino.

"Za Ljubljano smo se odločili zato, ker bi bili stroški za kakšno drugo večje mesto za zdaj previsoki. Do konca leta imamo v načrtu še eno večje evropsko mesto, trenutno je najzanimivejši London, v naslednjem letu pa upamo še na najmanj deset večjih evropskih mest," je za Žurnal24 povedal avtor aplikacije Gregor Fras, naročnino, ki znaša 0,99 evra na mesec, pa utemeljil z besedami: "Res je, da je ogromno podobnih aplikacij brezplačnih, a smo šli v plačljivo različico, ker verjamemo, da uredniški izbor predstavlja takšno dodano vrednost, da bo za uporabnika dovolj zanimiva. Je pa to teza, ki jo bo na trgu treba še preveriti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.