Z Jennifer na lov za talenti

Foto: Žurnal24 Jennifer in Marc naj bi z novim šovom iskala novega raperja Pitbulla in pevko Sh
Jennifer Lopez, ki jo je revija People pred kratkim imenovala za najlepšo osebo leta, namerava razširiti svoj imperij. Z možem Marcom Anthonyjem načrtujeta resničnostni šov Que Viva.
Oglej si celoten članek

Najlepša zvezdnica na svetu se trenutno dogovarja za vlogo v novem resničnostnem šovu Que Viva, pri kateri ji bo pomagal producent Ameriškega idola Simon Fuller. V njem bodo gledalci lahko spremljali Lopezovo in njenega moža Marca Anthonyja, ki bosta v Latinski Ameriški iskala nove glasbene talente.

 

41-letna zvezdnica, ki trenutno kot sodnica sodeluje pri 10. sezoni Ameriškega idola, se za vlogo sodnice v Que Viva še odloča, saj so ji ustvarjalci Ameriškega idola ponudili vlogo tudi v 11. sezoni. Jennifer bo delo sprejela, če ji bodo plačali 20 milijonov dolarjev (približno 14 milijonov evrov). To je kar 8 milijonov več, kot je dobila za 10. sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.