Z luknjo med nogami razjezila oboževalce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z vsakodnevnim objavljanjem fotografij na Instagramu Beyoncé oboževalcem pusti, da pokukajo v njen vsakdan. A s fotografijo, na kateri pozira v seksi kopalkah, je oboževalce vse prej kot navdušila.
Oglej si celoten članek

"Rada te imam prav takšno, kot si – zares. Ta grozljiv photoshop pa me je razžalostil in razočaral," je le eden od zapisov jeznih oboževalk pevke Beyoncé, ki so se znašli pod sicer zelo seksi fotografijo, ki jo je pevka objavila na Instagramu. Na njej zvezdnica pozira s palico za golf v rokah in v zelo zepeljivih črtastih bikinkah. Fotografija je nastala v rajski Dominikanski republiki, kjer zvezdnica z možem proslavlja šesto obletnico zakona.

In kaj je oboževalce tako razjezilo? Njena zelo suha stegna in luknja med nogami, ki se jim zdi vse prej kot resnična. Oboževalci zvezdnici očitajo, da je fotografijo pred objavo odbelala. Upravičeno ali ne, presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:44 13. April 2014.

    In celo dve btw :)

  • 18:17 13. April 2014.

    Retuširana ali pa ne, v vsakem primeru ima luknjo med nogami..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.