Z Mariah vse slabše

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mariah Carey naj bi svojo žalost utapljala v šampanjcu.
Oglej si celoten članek

Konec zveze je pevko Mariah Carey prizadel bolj, kot so si mnogi mislili. Pevka naj bi se po pisanju medijev še vedno spraševala, zakaj jo je zapustil mož, Nick Cannon, s katerim ima dva otroka.

Neimenovani vir pravi, da za konec ljubezni ni kriva druga ženska, ampak Nickove prioritete, ki so se spremenile. "Vložil bo zahtevek za ločitev. Trudil se je in zdržal dlje, kot smo mislili, da bo. Nickovo življenje se je spremenilo. Njegova pot vodi navzgor, njena navzdol.“

Ko se je Nick odselil, naj bi se pevkina samozavest razblinila. "Cele noči pregleduje in analizira fotografije. Lepa je, a s svojim telesom ni zadovoljna. Rada bi bila spet videti kot najstnica, zato nobena fotografija, na kateri si ni všeč ali ki ni popravljena, ne sme v javnost,“ je še izjavil vir in dodal, da Careyjeva svojo žalost do sedmih zjutraj utaplja v šampanjcu.

Mariah naj bi bila v zakonu zelo ljubosumna. Ko je Nick delal, ga je poklicala tudi po 100-krat, saj je verjela, da se zabava z drugimi ženskami. "Zanj, ki ji je bil vedno zvest, je bilo to preveč,“ je še razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.