Z Meghan Markle v finale Evrovizije tudi Srbija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To je zadnjih deset finalistov.
Oglej si celoten članek

Sinoči je v Torinu potekal drugi predizbor za Pesem Evrovizije, v finale so se uvrstile Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Avstralija, Švedska, Romunija in Srbija. 

Deseterica se bo pridružila deseterici prvega predizbora, Švici, Armeniji, Islandiji, Litvi, Portugalski, Norveški, Grčiji, Ukrajini, Moldaviji in Nizozemski. V torkovem predizboru je nastopila tudi zmagovalka naše EME, skupina LPS, ki pa se žal ni uvrstila v finale. 

V velikem evrovizijskem finalu bo 14. maja torej nastopilo 25 držav, dvajset najboljših iz dveh predizborov in predstavniki "velikih petih", Francije, Španije, Nemčije, Združenega kraljestva in letošnje gostiteljice izbora, Italije. 

Srbska predstavnica, kantavtorica Konstrakta (Ana Đurić), ki se je sinoči uvrstila v finale, pa pozornost privablja predvsem s prvim verzom pesmi, v katerem omeni vojvodinjo Megah Markle. "Kakšna je skrivnost zdravih las Meghan Markle," se v srbskem jeziku sprašuje pevka, ki je povedala, da "Meghan ni pomembna, je pa predstavnica vseh tistih znanih obrazov v medijih, na katere se osredotočamo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:09 13. Maj 2022.

    židovska propaganda in njihova LGBT dekadenca....in to naj gledamo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.