Z mobilniki proti revščini

Foto: Žurnal24 Peter Gabriel podpira projekte, ki so usmerjeni v širjenje mobilnih telefonov v
Britanski glasbenik Peter Gabriel je prepričan, da lahko mobilni telefoni spremenijo države tretjega sveta in da so ključ za preobrazbo držav v razvoju.
Oglej si celoten članek
"Mobilni telefoni lahko izboljšajo komunikacijo in približajo izobraževanje tudi najbolj oddaljenim območjem. Medicinske sestre lahko prek mobilnega telefona nemudoma dobijo informacije o boleznih in se posvetujejo z oddaljenim zdravnikom in tako bolnikom bolje pomagajo," je dejal 57-letni Peter.

Gabriel je še poudaril, da ima zaradi prenosnih telefonov lahko koristi tudi lokalno gospodarstvo. "Ljudje, ki delajo daleč od doma, lahko svojim družinam nakažejo denar prek mobilnih telefonov," je še dejal in dodal, da podpira projekte, ki so usmerjeni v širjenje mobilnih telefonov v državah v razvoju.

Peter Gabriel je že več desetletij uspešen glasbenik, glasbeni menedžer in politični aktivist, ki podpira različne človekoljubne projekte.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.