Z nami na Skyfall gredo ...

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj London, naslednji teden Slovenija. Po dve vstopnici dobijo ...
Oglej si celoten članek

Včeraj so v Royal Albert Hallu premierno prikazan najnovejši film o Jamesu Bondu 007 Skyfall, ki so ga nekateri kritiki po ogledni projekciji označili za najboljši bondovski film vseh časov.

Nadaljevanje franšize o agentu njenega veličanstva, ki ga bo že tretjič upodobil Daniel Craig, bo doživelo kraljevsko obarvano premiero. Dogodka se bosta namreč udeležila tudi princ Charles z ženo Camillo, medtem ko pevke Adele, ki je k filmu prispevala nosilno pesem Skyfall, zaradi rojstva sina, ki se ga je s partnerjem Simonom Koneckijem razveselila v soboto, ne bo.

Skyfall, 23. film o slovitem tajnem agentu, ki je nastal po literarni predlogi Iana Fleminga, k nam pa pride naslednji teden, je režiral z oskarjem nagrajeni britanski režiser Sam Mendes, v njem pa poleg Craiga igrajo Javier Bardem, Judi Dench in Naomie Harris.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.