Z nekaj triki boste videti mlajše

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poslužite se nekaj preprostih trikov in videti boste mlajše.
Oglej si celoten članek

Če se vam ob pogledu v ogledalo toži po podobi iz pred nekaj let, ne tarnajte. Z nekaj preprostimi triki lahko same poskrbite za svež in mladosten videz. 

Izberite pravo pričesko

Včasih je treba vnesti svež veter tudi v vašo pričesko. S čopom ali razigranim pažem boste videti mlajše. Podoben učinek bo imela tudi svetlejša barva las. Blond lasje dajejo svežino in prekrijejo prve sive lase. 

Izberite pravi make up 

Ne pretiravajte z ličili in izbirajte svetle odtenke. Ženske z modrimi očmi se lahko poslužijo majhnega trika. Na konec trepalnic nad črno maskaro nanesite nekaj modrega. 

Izberite prave barve

Svojo garderobo popestrite z nekaj rumenimi kosi, ki vas bodo zagotovo pomladili. 

Izberite pravo kremo

Kreme, ki vsebujejo kofein, so strup za gubice. Če se zjutraj zbudite s podočnjaki, nanesite malce kreme s kofeinom okoli predela oči. Če boste kremo shranili v hladilniku, boste poskrbeli za dodatno hlajenje. 

Izberite prave dodatke 

Očala z velikom okvirjem optično pomladijo in spominjajo na sramežljive šolarke. Poleg tega prekrijejo tudi podočnjake. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.