Z njo naj bi Justin Timberlake prevaral svojo partnerko

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Na dan prihajajo sočne informacije.
Oglej si celoten članek

Medtem ko je bil Justin Timberlake v zgodnjih devetdesetih v zvezi s Cameron Diaz, Playboyeva manekenka Zoe Gregory trdi, da se je s pevcem zapletla v zloglasni špilji Hugha Hefnerja.

Foto: Google Zoe gregory

To ni prvič, da je bil Justin obtožen nezvestobe, čeprav je Zoe v svojem intervjuju jasno povedala, da nikoli nista imela spolnih odnosov in sta se samo ‘zafrkavala’. Britney Spears je namreč lani v svoji knjigi Woman In Me podrobno opisala svoj odnos z Justinom v zgodnjih devetdesetih letih in ga obtožila, da jo je varal ter da jo je spodbujal k splavu. Zvezo je nato končal prek sporočil.

V intervjuju za DailyMail.com je Zoe povedala, da je Justin sprva zavračal njena nagovarjanja, s čimer ji je dal jasno vedeti, da je v razmerju s Cameron. Zoe ga je dražila, da igralka Charliejevih angelčkov zdaj ni z njim, kar je sčasoma privedlo do tega, da se je Justin slekel do spodnjic in skočil v bazen. Kot je Zoe povedala, je bila to zanjo petminutna stvar in nista seksala, temveč sta se samo poljubila. Justin se je leta 2012 poročil z igralko Jessico Biel, s katero imata dva otroka, piše Mirror.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.