Z "ogabnim" Guetto ne želi sodelovati

Foto: FameFlynet David Guetta Foto: FameFlynet Lorde
David Guetta morda velja za modro kri med glasbeniki, a ne za novozelandsko pevko Lorde.
Oglej si celoten članek

David Guetta je glasbeni producent in D.J., s katerim bi številni svetovni glasbeniki z veseljem sodelovali, saj je znan po tem, da vsako skladbo spremeni v hit. A ne novozelandska pevka Lorde, ki trenutno osvaja s hitom Royals.

Ko je 16-letnici njen menedžer povedal, da si jo Guetta želi na svojem novem albumu, je na to odgovorila: "Ne. Pof***** ne. Ogaben je." No, morda pa si pevka, ki je spljuvala tudi že Taylor Swift in Seleno Gomez, vseeno premisli, a da ne bo Guetta takrat tisti, ki se mu bo obračalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:01 8. November 2013.

    Včasih je bil DJ, zdaj je samo moška Beyonce.:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.