Z "oldieji" na pot

Foto: Žurnal24 Zbralo se je 200 starodobnih vozil. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na tradicionalnem srečanju oldtimerjev so si obiskovalci lahko ogledali kar 200 starodobnih vozil.
Oglej si celoten članek

V vasi Polje je v soboto potekalo vseslovensko srečanje starodobnikov Vodice 2007. Tradicionalna prireditev, ki jo je organiziral Moto Club Mak iz Vodic, se je začela s pozdravnim govorom predstavnika kluba Matjaža Kuhte in nadaljevala z razstavo oldtimerjev. Najstarejši jekleni konjički, med katerimi je bilo tudi veliko motornih koles, segajo celo v leto 1924. Navdušeni obiskovalci že petega srečanja so si nato lahko ogledali 70 km dolgo panoramsko vožnjo po bližnji okolici. Na treh postojankah so si udeleženci med drugim lahko privoščili bikov golaž, se preizkusili v vlečenju vrvi in si ogledali predstavo padalcev.

Srečanje, ki se ga je udeležilo več kot 250 ljubiteljev starodobnikov in 200 vozil, se je končalo okoli 18. ure s podelitvijo priznanj in kosilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.