Z raketnim balzamom do eksplozije

Foto: Žurnal24 Eksplozivni balzam je narejen posebej zanj.
Mali raketni balzam bo moškemu nudil nebeške užitke, saj ga bo s svojim vonjem in okusom poprove mete ščemel po vseh občutljivih točkah telesa. Uspeh bo senzacionalen!
Oglej si celoten članek

Si želite večjih seksualnih užitkov? Zdaj je na voljo slasten balzam, ki moškemu obljublja pravo eksplozijo radosti! Tako imenovani Raketni balzam za orgazmični dinamo je popolnoma naraven in užiten. Moški si ga vtre v najbolj občutljive točke svojega telesa in vonj po poprovi meti ga bo ščemel tako globinsko, da bo senzacija občutna.

Mali raketni balzam je na voljo v žepni dimenziji, da ga boste lahko uporabili vedno in povsod.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.