Za 40 evrov se lahko oblečete kot Kate

Vojvodinja je navdušila z božičnim videzom, ki ji ga z lahkoto ukradete.
Oglej si celoten članek

To sezono je karo vzorec med bolj priljubljenimi, še posebno v tem prazničnem obdobju. Takrat si ga rada nadene tudi Kate Middleton, ki je na nedavni božični zabavi v karirastem krilu gostila družine britanskih vojakov, ki služijo na Cipru. Poleg velikodušne geste princa Williama in njegove soproge, ki je na Instagramu zapisala, da mora biti v tem letnem času družinam vojakov še posebno hudo, ker teh trenutkov ne morejo praznovati skupaj, je vojvodinja navdušila tudi s svojim videzom.

Katino "božično" opravo pa lahko za slabih 40 evrov kopirate tudi vi. Podobno krilo na zvonec v karo vzorcu smo namreč našli v spletni trgovini švedskega giganta ulične mode H&M.  

Foto: hm.com hm

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:13 6. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.