Za ali proti

Foto: Žurnal24 Najbolj družbenokritično majico sta izdelala Jure Sotler in Marko Bauer, ki je –
Priloga Ona je v Mestnem muzeju razglasila prvo najbolj družbenokritično majico.
Oglej si celoten članek

Nagrajenca Jure Sotler in Marko Bauer, ki sta skupaj ustvarila napis Za ali proti, sta za nagrado prejela tisoč evrov. Najbolj družbeno izzivalen napis je izbrala štiričlanska strokovna žirija, med njimi sta bila tudi oblikovalec Aljoša Bagola in varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek Travnik.

Pred razglasitvijo najbolj družbeno zgovorne majice so si vsi povabljeni lahko na modni reviji ogledali vseh 222 napisov, ki so jih nosili znani Slovenci. Po prireditvi, ki sta jo s satiro in humorjem začinila Slon in Sadež, je sledilo še prijetno druženje na vrtu Mestnega muzeja, kjer so povabljenci lahko ob glasbi, šampanjcu in prigrizkih ustvarjali svoje družbenokritične misli. Sicer pa je od 27. septembra do 4. oktobra v avli Delove stolpnice prodajna razstava vseh 222 majic z družbenokritičnim sporočilom. Izkupiček od prodanih majic bodo namenili žrtvam poplav v Železnikih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.