Za avstrijsko misico usoden selfie?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nove podrobnosti o smrti avstrijske misice Ene Kadic.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA ena kadic Ena Kadic je umrla v ponedeljek v bolnišnici v Innsbrucku. Zanjo so bile usodne notranje poškodbe, ki jih je utrpela pri padcu s trideset metrov visoke razgledne ploščadi. Z zadnjimi močmi je poklicala brata, nato pa je izgubila zavest.

Je snemala selfie?

Policija primer še vedno preiskuje. Oglasil se jim je zakonski par, ki je videl, kako je Ena sedela na ograji ploščadi in se ukvarjala s svojim mobilnikom. To je bilo ob 12.32, eno uro pozneje je njen brat prejel njen klic na pomoč.

Policija njenega mobilnika še ni pregledala, zato teorije, da je Ena umrla med snemanjem selfieja, ni potrdila.

PREBERITE ŠE: Selfieji, posneti tik pred smrtjo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:18 20. November 2015.

    Več jih umre zaradi selfijev, kot pa jih pobijejo morski psi.

  • 23:27 19. November 2015.

    Psihologi so takšne ljudi že definirali kot narcisoidne-zaljubljene same vase. Ma mi ne pride na pamet, da slikam sama sebe. …

  • 16:06 17. November 2015.

    Norost, ki se jimnogi ne morejo upreti!!! BLJAK!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.