Za božične praznike zapravil četrt milijona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
David Beckham si bo z ženo Victorio in njunimi štirimi otroki privoščil luksuzen božič. Preživeli ga bodo na Maldivih, za kar je David odštel 250 tisoč funtov.
Oglej si celoten članek

Beckhamovi si bodo letos privoščili božič, ki ga še dolgo ne bodo pozabili. David, glava družine, je za luksuzne počitnice na Maldivih odštel četrt milijona funtov (približno 300 tisoč evrov), saj bo celotna družina bivala v najdražjih apartmajih, ki stanejo deset tisoč evrov na noč. Vsa družina bo med drugim uživala v bogatih večerjah, luksuznih spajih, savnah in masažah. Fantje bodo lahko uživali v igranju tenisa, potapljanju in ribarjenju, mama Victoria pa v razvajanju v centru dobrega počutja.

Sicer pa so bili Beckhamovi pred kratkim razglašeni za najbolj modno družino na svetu. S svojim slogom in okusom za modo so premagali Kardashianove in Jolie-Pittove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.