Za daljšo gladkost tudi tam spodaj

Foto: promocijsko gradivo Nivea – gel za prhanje double effect (shower & shave) Kremni gel za prhanje z n Foto: promocijsko gradivo Panasonic – ženski brivnik ES-2235A-503 Brivnik je primeren za suho in mokro upo Foto: promocijsko gradivo Philips – ženski brivnik HP6342/00 Britje s tem vsestranskim brivnikom bo varn Foto: promocijsko gradivo Remington – ženski brivnik WDF4830 Brivnik je vodoodporen, vgrajen pa ima tudi s Foto: promocijsko gradivo Remington – ženski brivnik WDF4830 Brivnik je vodoodporen, vgrajen pa ima tudi
Izbirajte med britvicami, elektronskimi brivniki in geli za intimne predele.
Oglej si celoten članek

Najstarejši in najbolj znan način odstranjevanja dlačic ostaja britje. To je primerno za vse tipe kože in barve dlačic, in sicer predvsem za pazduhe, noge in intimne predele.

Tokrat vam predstavljamo nekaj najnovejših kozmetičnih pripomočkov za britje, ki so cenovno dostopni in preprosti za uporabo. Izbirate lahko denimo med britvicami za enkratno uporabo ali električnimi brivniki, zaradi katerih bo koža še bolj gladka, ureznine pa preteklost. Pri britju lahko uporabite tudi gel ali peno, posebej namenjeno britju intimnih predelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.