Za darilo dobila modno revijo

Foto: Profimedia Modna revija za dvoletnico Foto: Profimedia Modna revija za dvoletnico Foto: Profimedia Modna revija za dvoletnico Foto: Profimedia Modna revija za dvoletnico Foto: Profimedia Modna revija za dvoletnico
Mama dveletne deklice si je omislila prestižno zabavo za svojo hčerko.
Oglej si celoten članek

Mama dveletne deklice s kitajske province Shanxi je hčerki pripravila nenavadno rojstnodnevno presenečenje. Priredila je modno revijo, za katero je samo za obleke porabila okoli 135 tisoč evrov. Deklico je oblekla v prestižne modne znamke Chanel, Dior, Louis Vuitton in Prada, najela hotel in modno pisto.

Medtem ko bi bila večina deklic zadovoljnih, če bi bile za rojstni dan oblečene kot Elsa iz Ledenega kraljestva, ali pa preprosto v udobna oblačila, izgleda, da ima ta kitajska deklica bolj prefinjeno okus. Ali pa zabava ni bila namenjena njej, ampak njeni mami. Presodite sami!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.