Za Dončića navija tudi ta mega hollywoodski zvezdnik

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka trenutno uživa na luksuznih počitnicah, pred tem pa je zanj navijal ta svetovno znani igralec.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se pred zaključkom rednega dela lige NBA s prijatelji sprošča na nekaj dnevnih tropskih počitnicah, še pred tem pa se je na družabnem omrežju pohvalil s fotografijo zvezdniškega navijača. 

Video Dončić pleše na dopustu, Cuban ga "nadzoruje"

Dončić se je na vikendu All Star namreč fotografiral s hollywoodskim igralcem Jamiem Foxxom, ki je očitno velik ljubitelj košarke in seveda igralke Katie Holmes, s katero sta par že nekaj časa. Oko na eno izmed hollywoodskih igralk pa je vrgel tudi Dončić, kjub temu, da ima dolgoletno dekle Anamario Goltes. Lansko leto je namreč razkril, da mu je zelo všeč igralka Jennifer Aniston

Oboževalec Tako je Dončić pospremil smrt legendarnega srbskega pevca

Foto: Instagram Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.